PRIVATLIVSPOLITIK

1. PRIVATLIVSPOLITIK FOR B-OUTLET.DK

Databeskyttelse har høj prioritet hos B-Outlet. En omhyggelig og ansvarlig håndtering af dine data er derfor helt naturlig for os. I den følgende erklæring vil vi forklare hvilke personlige og brugerrelaterede data vi indsamler fra dig, og med hvilket formål vi opbevarer og bruger dem.

Vi har følgende kontaktoplysninger:

Ladybox ApS
CVR: 39 88 61 11
Adresse: Maltagade 16, 2. th., 2300 København S
E-mail: kontakt@b-outlet.dk

2. PERSONLIGE DATA

2.1 Personlige data er data vedrørende en persons identitet, såsom navn, adresse, mailadresse, telefonnummer og lignende.

2.2 Så snart du registrerer dig som kunde hos B-Outlet, gemmer vi dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse i en elektronisk kundedatabase som kun er tilgængelig for Ladybox-medarbejdere. Før vi tager imod dine personlige oplysninger, søger vi dit udtrykkelige samtykke og sikrer, at du ved præcis, hvilke oplysninger der gemmes. Vi opbevarer dine personlige oplysninger med henblik på at sende dig dine bestilte varer, kommunikere med dig og for at opfylde forretningsbestemmelser, hvilke der ifølge den danske bogføringslovgivning skal opbevares i 5 år. For at behandle din ordre vil visse personlige data blive videregivet til udvalgte tredjeparter. Disse omfatter de serviceudbydere vi bruger til logistik, transport og bankvirksomhed, til hvem vi leverer de nødvendige kundedata til emballering, levering og betaling. Disse tjenesteudbydere må kun bruge dine personlige data til at opfylde de respektive opgaver. Enhver anden brug af dine data er ikke tilladt. Fortrolige oplysninger lagres ikke af os og bliver derfor aldrig offentliggjort.

2.3 Som kunde hos B-Outlet har du ret til at tilbagekalde din tilmelding til enhver tid. Du har også ret til at se hvilke personlige oplysninger om dig vi har gemt. Disse rettigheder betragtes som en del af GDPR. For yderligere information, send os en mail på kontakt@b-outlet.dk.

2.4 Kundekonto og login
Hver registreret kunde har adgang til en personlig, adgangskodebeskyttet kundekonto. For at logge ind på denne kundekonto er en mailadresse og adgangskode påkrævet. Adgangskoden er valgt af kunden selv i første trin af registreringen, og er ikke synlig for Ladybox medarbejdere eller andre. På kundekontoen finder du dine personlige oplysninger, oplysninger om dine ordrer og dit medlemskab. Du har herunder også selv adgang til at rette i dine personlige oplysninger ifald disse skulle være ukorrekte.

Når du har gennemført et køb på B-Outlet, sender vi straks en automatiseret ordrebekræftelse til den mailadresse du har angivet. Dette omfatter dine kontaktoplysninger (navn og adresse) som varerne vil blive sendt til, samt dit bestillingsnummer, betalingsmetode og et overblik over de varer du har bestilt. I denne mail findes også uddrag fra vores generelle vilkår, såsom afbestillingsregler og oplysninger om garanti.

2.5 Ordrebekræftelse og forsendelsesbekræftelse
Når varerne er afsendt, modtager du en automatisk forsendelsesbekræftelse til den mailadresse du har angivet. Forsendelsesbekræftelsen indeholder dit ordrenummer og sporingsnummer (Track & Trace nr.), som vil hjælpe dig med at spore din pakke.

2.6 Nyhedsbreve
Når du tilmelder dig B-Outlets nyhedsbrev gemmer vi din mailadresse med det formål løbende at kunne sende dig nyheder, særlige tilbud, præsentation af produktudvalg og anden information. Nyhedsbrevene udsendes med forskellige intervaller afhængigt af omstændighederne. Du kan til enhver tid afmelde dig B-Outlets nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket i nyhedsbrevet eller ved at kontakte vores kundeservice.

2.7 Oplysning ad data til tredjepart
Alle personoplysninger vil kun blive indsamlet og brugt af B-outlet som ansvarlig databehandlingsvirksomhed. Dine personlige oplysninger vil aldrig blive offentliggjort eller solgt til tredjeparter, herunder heller ikke eksterne markeder eller opinionsforskningsformål. Kun de data der er nødvendige for logistik, transport/levering og betaling, videresendes til de ansvarlige tjenesteudbydere. Disse må kun bruge dine personlige data til deres specifikke formål. Enhver anden brug er ikke tilladt og vil ikke under nogen omstændigheder finde sted. Læs yderligere under tredjepartstjenester.

2.8 Kundeservice
I forbindelse med håndteringen af kundeservice relaterede sager og ordrer, kan kundeservice bede kunden fremlægge legitimation eller andre personfølsomme oplysninger i den pågældende sag. Kunden kan sende disse oplysninger pr. mail til B-Outlet. Efter behandling af sagen vil disse personfølsomme oplysninger blive slettet inden for 48 timer.

3. ANVENDELSESDATA

3.1 Anvendelsesdata er data der kan indsamles når du besøger et websted. Når kunder besøger B-Outlet registrerer vi hvordan vores kunder navigerer på vores hjemmeside, herunder hvordan vores kunder kom til vores websted, hvilke af vores sider der besøges og lignende. Vi gemmer også hvilke varer kunder har købt hos os. Det gør vi for at kunne forstå vores kunders adfærd så vi kan forbedre og optimere vores hjemmesides funktioner og udvalg, til glæde for alle vores kunder

4. COOKIES OG IP-ADRESSE

4.1 En cookie er en fil der indeholder oplysninger om hvorvidt du er ny eller allerede registreret kunde, hvilke produkter du klikker på og hvordan du navigerer på vores hjemmeside. Vi gemmer normalt cookies i 12 måneder. Cookies gemmes på din pc/laptop, tablet pc eller smartphone. En cookie kan ikke registrere dig som person. Den genkender kun din pc/laptop, tablet eller smartphone og viser en tilpasset version af vores hjemmeside.

4.2 Du kan indstille din browser til at advare dig når et websted bruger cookies. Du har også mulighed for helt at deaktivere cookies i din browser. Hvis du vil slette dine cookies, kan du gøre det i dine browserindstillinger. Hvis du har spørgsmål til dine cookies, er du velkommen til at sende os en e-mail til kontakt@b-outlet.dk.

4.3 Din IP-adresse er adressen på den computer som du anvender til besøget. IP-adressen registreres for at sikre at B-Outlet altid kan finde tilbage til den anvendte computer, såfremt der måtte ske misbrug eller ulovligheder i forbindelse med besøget.

5. TREDJEPARTSTJENESTER

5.1 Vi arbejder sammen med forskellige tredjepartsleverandører der placerer cookies på vores vegne og registrerer brugsdata. Dette dækker f.eks. over hvordan du havner på B-Outlet siden og også hvilken type onlineannoncering du klikker på. På denne måde er det muligt for os målrettet at placere brugsbaseret online annoncering, der er skræddersyet til dine individuelle præferencer. Alt dette sker anonymt; B-Outlet gemmer ikke personlige data såsom navn, adresse eller mailadresse til dette formål. Enhver detekteret IP-adresse er også anonymiseret.

5.2 Marketing
Til analyse og til remarketing formål arbejder B-Outlet med følgende tredjepartsleverandører:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Facebook
  • Trustpilot

5.3 Logistik
Til brug for levering samarbejder B-Outlet med følgende tredjepartsleverandører:

  • Alpi Denmark
  • DAO
  • Bring

5.4 Betaling
B-Outlet opbevarer ikke kunders betalingsoplysninger. Dette gør den respektive betalingsudbyder der anvendes ved et køb på siden. B-Outlet udveksler et id med den anvendte betalingsudbyder, der herigennem identificerer den brugte betalingsform. Dette betalings-id er unikt mellem B-Outlets, betalingsudbyder og brugeren, og er derfor ikke anvendelig andre steder.

B-Outlet anvender følgende betalingsudbydere/betalingsgateways:

  • Stripe
  • MobilePay

Har du spørgsmål til opbevaring af dine betalingsoplysninger bedes du rette henvendelse til den betalingsudbyder der er brugt til betaling hos B-Outlet. Hvis du vil vide hvilken betalingsudbyder der er brugt til en specifik ordre, bedes du rette henvendelse til kontakt@b-outlet.dk.

6. DATASIKKERHED

6.1 B-Outlet tager beskyttelse af dine personlige data ekstremt alvorligt. Derfor træffer vi altid alle rimelige foranstaltninger, tekniske og organisatoriske, for at sikre at indsamling, brug og opbevaring af dine data er korrekt. Disse tekniske og organisatoriske procedurer beskytter de data vi har indsamlet om dig imod uautoriseret adgang eller ulovlig offentliggørelse. Ikke desto mindre kan B-Outlet ikke tage ansvar for fejl i dataoverførsel eller uautoriseret adgang fra udefra uautoriserede personer eller organisationer.

7. SPØRGSMÅL

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores databeskyttelse, står vi altid til din rådighed. Kontakt venligst vores kundeservice på kontakt@b-outlet.dk.

8. ÆNDRING AF PRIVATLIVSPOLITIK

B-Outlet forbeholder sig ret til at ændre ovenstående privatlivspolitik til enhver tid i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

9. OVERFØRSEL TIL TREDJELANDE

9.1 Vi overfører i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger data til modtagere i USA, dog kun til virksomheder der er med i EU Privacy Shield og dermed er sikre i henhold til bestemmelserne i EU-dataforordningen (EU) 2016/679 af 27. april 2016.

9.2 Vi vil ikke i forbindelse med behandlingen af personoplysninger overføre dine personoplysninger til modtagere i USA eller øvrige tredjelande, der af EU-Kommissionen er karakteriseret som usikre tredjelande.

9.3 Skulle det på et senere tidspunkt blive aktuelt at overføre data til usikre tredjelande, vil dette kun ske hvis virksomheden i det pågældende tredjeland forinden har stillet de nødvendige garantier for at modtagerens niveau for persondatabeskyttelse er i overensstemmelse med denne persondatapolitik samt gældende EU lovgivning.

9.4 Overførslerne vil derfor ske på ét af følgende overførselsgrundlag:

  • At modtageren er certificeret til at overholde principperne for beskyttelse af personlige oplysninger efter US-EU Privacy Shield Framework (Kaldet “Privacy Shield”).
  • At vi har indgået standardbestemmelser om databeskyttelse med modtageren, som efter EU-Kommissionens vurdering frembyder tilstrækkelige garantier for beskyttelse af privatlivets fred, grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder samt for udøvelsen af de dertil knyttede rettigheder.

10. DINE RETTIGHEDER

10.1 Såfremt du ønsker at gøre brug af nedenstående rettigheder, skal du kontakte os gennem de kontaktoplysninger som er oplistet øverst i persondatapolitikken.

Vi behandler og besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og senest en måned efter at vi har modtaget din henvendelse, medmindre anmodningens kompleksitet og omfang gør, at vi ikke kan svare inden for en måned. I så fald kan svarfristen blive op til 3 måneder i alt, jf. persondataforordningens artikel 12.

10.2 Du har ret til at få indsigt i de persondata Ladybox ApS behandler om dig, jf. persondataforordningens artikel 15. Adgangen kan dog være begrænset af hensynet til forretningshemmeligheder og/eller immaterielle rettigheder.

10.3 Hvis du mener at de oplysninger som Ladybox ApS behandler om dig er forkerte eller fejlagtige, har du ret til at få disse rettet eller slettet, jf. persondataforordningens artikel 16 og 17. Såfremt vi er enige med dig i at de oplysninger som vi behandler er forkerte eller indeholder fejl, sletter eller korrigerer vi snarest muligt disse oplysninger.

10.4 Sletning eller rettelse af personlige oplysninger vil dog ikke ske såfremt Ladybox ApS er retlig forpligtet til at opbevare alle eller dele af dine persondata, eller det er nødvendigt at opbevare disse persondata for at et retskrav kan fastlægges eller forsvares. I så fald vil Laydbox ApS kun opbevare de oplysninger som Ladybox ApS er retlig forpligtet eller berettiget til, og vil slette øvrige persondata om dig.

10.5 Tilbagekaldelse af samtykke
Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til Ladybox ApS behandling af dine persondata helt eller delvist tilbage, jf. persondataforordningens artikel 7.

Hvis du tilbagekalder dit samtykke, vil Ladybox ApS ophøre med at behandle de persondata som du har tilbagekaldt dit samtykke til, medmindre Ladybox ApS er retligt forpligtet eller berettiget til at opbevare alle eller dele af dine persondata. I så fald vil Ladybox ApS kun opbevare de oplysninger som Ladybox ApS er retlig forpligtet til, og vil slette øvrige persondata om dig. Din tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling som Ladybox ApS har foretaget, frem til din tilbagekaldelse af samtykke.

Tilbagekalder du dit samtykke til behandling af de data der er nødvendige for brugen af Ladybox ApS, kan vi være nødsaget til at slette samtlige af dine data, idet din profil ikke vil fungere uden den nødvendige data.

10.6 Indsigelse: Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod Ladybox behandling af dine persondata. Du kan ligeledes gøre indsigelse hvis du mener at dine persondata bliver behandlet i strid med gældende regler, eller det samtykke som du har givet Ladybox ApS, jf. persondataforordningens artikel 21

10.6 Du har ret til at få begrænset Ladybox behandling af dine personoplysninger i følgende tilfælde, jf. persondataforordningens artikel 18:

  • Mens Ladybox ApS behandler en indsigelse som du har gjort imod rigtigheden af de persondata som Ladybox ApS behandler om dig, eller imod lovligheden af behandlingen. Begrænsningen af behandlingen gælder indtil Ladybox ApS har færdigbehandlet din indsigelse.
  • B-Outlets behandling er ukorrekt, men du ønsker ikke sletning af dine oplysninger, dog blot at anvendelsen af dine persondata begrænses.

10.7 Dataportabilitet: Da vores behandling af dine personoplysninger baserer sig på samtykke eller en kontrakt, og vores behandling er foretaget automatisk, har du ret til dataportabilitet. Ret til dataportabilitet betyder at du har ret til at få tilsendt de persondata som du har oplyst til os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, som du derefter har ret til at overføre til en anden tjenesteyder, jf. persondataforordningens artikel 20.

11. KLAGE

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du indgive en klage til Datatilsynet:

Datatilsynet
Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 København K
Telefonnr.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

* Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF.

 

*Opdateret sidst: 2. januar 2021.